Aqutsisoqatigiinnut ilaasortanut suliniutinik aqutsinermut pikkorissartitsineq

Aqutsisoqatigiit ingerlalluartut suliniutip iluatsinnissaata qulakkeerneqarnissaanut annertuunik periarfissaqarput piginnaasat suliniutip aaqqissuussaaneranut ilanngussinnaasanik iliuutsillu suliniutip naammassineqarnissaanut aalajangiisuusussat iluaqutigalugit.

Taamaammat Digitaliserinermut aqutsisoqarfiup Kalaallit Nunaanni digitaliseriinermut ilioriusissat ataanniittut pingaartitarai, pissutsit it-mik suliniutinik allamut saatsitsikkajuttartut, aamma ilaasortat ataasiakkaat qanoq iliorlutik suliniutip iluatsinnissaanut ikiuussinnaanersut.

Pikkorissartitsisoqassaaq nalunaaquttap akunnerinik pingasunik sivisussusilinnik marloriarluni workshopertitsinikkut peqataasullu namminneq misilittagaat ilanngunneqassallutik, soorlu Danmarkimi ”Statens it-projektråd”-imi it-mik suliniutinik angisuunik siunnersuinikkut misilittakkat.

Pikkorissartitsineq uani annertunerusumik atuarsinnaavat digitalimik.gl