Åbent Kursus i Google Classroom

Ilisimat – Google for Education inviterer hermed til et åbent kursus i Google Classroom. Her kan interesserede lærere fra skoler få et godt indblik i – Google for Education projektet, hvorfra der vises demo'er.

Nuuk Internationale Friskole samt Handelsskolen er koblet på Google for Education i et pilotprojekt, og styregruppen for Google Education ser spændende muligheder for udvidelse til flere skoler senere i processen.

Åbent mini-kursus i Google Classroom
hos Digitaliseringsstyrelsen i Selvstyrets røde bygning i stueetagen.

Torsdag d. 30. april, 2015 
Kl. 08:15  - 10:00

Målgruppe: Alle lærer fra skolerne i Nuuk.

Kom og vær med - alle lærere er velkomne - har du spørgsmål, kontakt til Jens-Jakob Lennert-Sandgren på jjls@nanoq.gl eller på tlf. 34 64 88 senest den 28. april 2015.