Ilisimat Projekt

Iværksættelse af Ilisimat – Google for Education

Digitaliseringsstyrelsen har i samarbejde Nuuk Internationale Friskole og Nuuks venskabsby Aalborg Kommune med succes iværksat pilotprojektet Ilisimat – Google for Education hen over vinteren 2015. Ilisimat bruges i dag i 10 lektioner om ugen af 7. klasse på Nuuk Internationale Friskole mens en pilotklasse på Handelsskolen i Nuuk er i gang med at blive oprettet. Projektet er i sit indledende form og kører frem til skoleårets afslutning i Juni 2015, hvor styregruppen vil evaluere pilotfasen. Ilisimat har fået en sund start og vækker interesse fra flere skoler.

Ønsker du at lære mere om Ilisimat – Google for Education og høre om mulighederne for implementering på din skole, er du velkommen til at kontakte projektleder Jens-Jakob Lennert-Sandgreen fra Digitaliseringsstyrelsen på jjls@nanoq.gl

Du kan følge Ilisimat projektet på projektets blog www.ilisimat.blogspot.com.