Certificering i Enterprise architecture

Bliv certificeret Enterprise Architect i Nuuk

Fundamentals

Fundamentals of Entreprise Architecture er sat til 3 dage 2.-4 december 2014 og bliver undervist af Klaus Østergaard. Forløbet tilbyder en forståelse af hvordan EA tjener integrationen af  strategi og den offentlig sektor, Implementering metoder, teknikker og brug af værktøjer. 

 

 Applied og Advanced

Applied Entreprise Architecture konceptet er sat til 7 dage Primo eller medio februar 2015. Forløbet er en intensiv workshop af entreprise arkitektur projekt der retter sig mod at integrere de basale EA artifacts.  Advanced Entreprise Architecture konceptet, dette forløb bygger forud for kendskab til EA concepts and practices. Forløbet er beregnet til at bygge en færdighed i forvaltning af EA programmer, etablering og føring af EA hold, levering af EA produkter og at bruge EA til forbedring af missioner. Kurset vil også dække over avanceret koncepter for at linke regeringsførelses koncepter, inkluderet kapital planlægning, program ledelse, sikkerhed og humane ressource ledelse.

 

Certificeringen:

  • Certificeringen koster kr. 25.000 og er ca. halv pris af den tilsvarende certificering i Danmark.                                    
  • Tilmelding skal ske til Ivalo Egede på mail: iveg@nanoq.gl
  • Bindende betaling sker efter tilmelding.

Prisen inkluderer:                                                    

  • Kompetent undervisning i international klasse i 9 dage
  • Kursuslokaler
  • Alle materialer
  • Forplejning
  • Afslutning middag efter begge kurser.