Positiv feedback på speeddatingarrangement om værktøjer

Tirsdag morgen bød Digitaliseringsstyrelsen alle medarbejdere i Selvstyret velkommen til 2 timers intensiv speeddating om en række af de nyttige værktøjer, der findes rundt om i afdelingerne.

Med morgenkaffen i hånden, blev de fremmødte guidet rundt til præsentationerne af Max og Ivalo – styrelsens 2 engagerede elever, der også sørgede for at tage billeder og indhente feedback.

 

Vi demonstrerede kommunikationsplatformen Lync – foretog opkald internt i afdelingen, demonstrerede deling af skrivebord og viste hvor nemt man kan overtage mødedeltagerens skærm,inviterede andre ind i mødet og skrev chatbeskeder med hinanden.

En hurtig gennemgang af projektstyringsværktøjet ProjectFlow viste hvor nemt, man kan holde overblik over sit projekt, dets milepæle og delte dokumenter, og rapportere til sin styregruppe.

Digitaliseringsstyrelsens koncept for processtyring omfatter både modellering og optimering af processer. Dette blev demonstreret med systemet RapidValue – en arbejdsgangsbank hvor man kan modellere, strukturere og dele processer.

Der er dagligt ændringer i medarbejderes persondata, og gennemgangen af Suli Center platformen, viste hvor nemt disse kan tilpasses blot ét sted og automatisk opdateres andre steder.

Vi ved, at Selvstyrets intranet er der og vi læser dagligt de korte nyheder, men Nanuaraq indeholder mange flere muligheder og kan bruges som et redskab af alle medarbejdere – en gennemgang af strukturen og de vigtigste sider, vil fremover hjælpe os med at finde relevante oplysninger – hurtigt og nemt.

IRIS er navnet på vores elektroniske faktureringssystem, - et system som de fleste af selvstyrets afdelinger benytter til håndteringen af fakturaer, kreditnotaer og pm'ere. Ved præsentationen blev mange af IRIS’nye funktionaliteter gennemgået, og man kunne se hvor effektivt IRIS er at arbejde med når der skal holdes styr på udgifterne.

 

Vi er alle blevet lidt klogere på, hvilke nyttige værktøjer der findes i Selvstyret og hvilke der eventuelt kan lette arbejdsgangene i egen afdeling.

Tak til alle der deltog og gav deres feedback – vi håber I vil følge op i afdelingerne og melde tilbage til de systemansvarlige, hvis I ønsker mere information.

Systemansvarlige:
Lync: Digitaliseringsstyrelsen / ProjectFlow: Digitaliseringsstyrelsen 

RapidValue: Digitaliseringsstyrelsen / Suli Center: ASA / Nanuaraq: Informationskontoret 

IRIS: Den Centrale Regnskabsafdeling


Vi ses til næste speeddating!