FOP og Fiduser den 4.6 kl. 9-16 på H.J. Rinksvej 45

Den fællesoffentlige Projektmodel i praksis

Arbejder du med projekter eller opgaver, der med fordel kunne behandles som et projekt? Har du PRINCE2 men aldrig rigtig brugt det, eller er du bare nysgerrig på hvad den fællesoffentlige projektmodel indeholder, og hvordan den hænger sammen med PRINCE2?

Kom på uddannelsesdag den 4. juni kl. 9-16 på H.J. Rinksvej 45, Nuuk, hvor vi gennemgår modellens få og simple skabeloner med udgangspunkt i konkrete projekter. På dagen kommer du til at arbejde med dit eget eller andres projekter, og vil efter kurset få mulighed for at få tilknyttet en mentor/sparringspartner, som kan være din ven igennem dit projektforløb. Mentormodellen præsenteres på kurset.

Kurset er gratis og åbent for alle. Selvstyrets ansatte kan tilmelde sig på Nanuaraq, og andre interesserede kan kontakte kontorchef i Digitaliseringsstyrelsen, Anders Hoffgaard, tel. 345602, ahof@nanoq.gl

Tilmeldingsfrist er den 2. juni 2014.

Læs mere om Den Fællesoffentlige Projektmodel.