DIA tester kommunikationsplatform

MS Lync

Microsoft Lync er valgt som den fælles offentlige videoplatform.

Lync har vist gode resultater hos Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse hvor det bruges af ca. 400 brugere både i Nuuk og på kysten. Nu er DIA ved at teste Lync med henblik på at rulle det videre ud til Selvstyret og kommunerne. Vi forventer at testen er afsluttet ved udgangen af februar 2014. Efter evalueringen af pilotforløbet, vender vi tilbage med en udrulningsplan.

DIA er samtidig i færd med at starte et pilot-projekt i Kommune Kujalleq, med fokus på blandt andet Borgerservice-området. Vi håber at det kan være et foregangsprojekt for anvendelse af Lync i de andre kommuner.

Ved spørgsmål eller kommentarer, kontakt DIA via email på digitalisering@nanoq.gl.

Fakta

 

Lync er en del af MS Office pakken, og minder derfor om de andre office programmer.
Lync kan bruges til chat, video- og lydsamtaler, til at dele dokumenter eller vise din skærm til andre.