Julekort fra Digitaliseringsstyrelsen

Julekort fra Digitaliseringsstyrelsen

Digitaliseringsstyrelsen blev lanceret for mindre end to måneder siden, med Speeddating for alle - og der er fuld fart på.

De indledende øvelser har handlet om at finde vores egne ben, i overgangen fra IT-sekretariat med fokus på drift, til en styrelse med et langt bredere sigte: Effektivisering og modernisering af den offentlige administration, og ultimativt leveringen af en bedre service til borgere og virksomheder.

Det er ikke nogen lille opgave, men vi er kommet godt i gang med populære kurser i Processtyring, kvalitetssikring af en længe ventet Erhvervsportal, og ikke mindst arbejdet med en ny IKT strategi. Vi ved allerede nu, at 2014 vil byde på mange nye og spændende opgaver, og ser frem til samarbejdet med vores nuværende, og forhåbentlig nye partnere, på nye digitale projekter.

Glædelig jul og godt nytår

Digitaliseringsstyrelsen

Julekort fra Digitaliseringsstyrelsen