Speeddating en succes

Digitaliseringsstyrelsen havde onsdag d. 30. oktober inviteret kommunerne, virksomheder, organisationer og Selvstyrets enheder til speeddating. Det hele blev skudt i gang af Vittus Qujaukitsoq, minister for Finanser og Indenrigsanliggender, som via en mobil platform fra Ilulissat fortalte om visionerne for styrelsens arbejde for et digitaliseret Grønland. Desuden gav Teles direktør Michael Binzer et oplæg om vigtigheden af et styrket samarbejde for at realisere potentialet for det grønlandske samfund.

Styrelseschef Dorte Bøge Sørensen afsluttede talerækken med at opfordre alle til at benytte speeddating til at møde så mange som muligt, og få skabt kontakt på tværs af organisationer. ”Det handler om at mennesker skal mødes og være i dialog.

Arrangementet med Speeddating handlede om 3 minutters præsentationer af nogle af de forskellige ydelser, som Digitaliseringsstyrelsen tilbyder at indgå i samarbejde med omverdenen om. Se – eller gense – de forskellige præsentationer. Digitaliseringsstyrelsen bød på et glas friskpresset juice og rig lejlighed til at være i dialog med medarbejderne om fremtidige samarbejdsmuligheder.

En deltager skrev efterfølgende: ”Det var simpelthen så fint et arrangement i dag! Det var dejligt at sætte dels ansigt på folk, dels lige høre hvad der rører sig og dels lige networke lidt i de rammer af, at vi alle sammen er der pga. interesse for digitalisering.

Vinderen med flest rigtige på tipskuponenDeltagerne fik desuden udleveret en tipskupon med udsagn om Digitaliseringsstyrelsens ydelser. Præmien for alle rigtige var et head set, som blev vundet af Stine Enemark. 

Speeddating i Digitaliseringsstyrelsen    Speeddating i Digitaliseringsstyrelsen   Speeddating i Digitaliseringsstyrelsen   Speeddating i Digitaliseringsstyrelsen   Speeddating i Digitaliseringsstyrelsen   Speeddating i Digitaliseringsstyrelsen

Foto: Ulrik Bang/BANG.GL. Copyright: Digitaliseringsstyrelsen, Grønlands Selvstyre.