EA Governance i Grønland på dansk konference

Dansk IT EA 2013

Asbjørn Andersen, tidligere IT-chef i Grønlands Selvstyre, var oplægsholder på Dansk ITs EA konference, 12. november 2013.

På konferencen ”EA 2013” blev der sat fokus på anvendelsen af EA i virksomhederne og de offentlige myndigheder, hvad der bliver efterspurgt, og hvad der konkret bliver anvendt i organisationerne og virksomhederne. Asbjørn Andersen holdte et oplæg omkring EA Governance, altså de helt overordnede strategiske linjer i forbindelse med digitalisering i Grønland, og specielt organisationsændringen fra IT-sekretariat til Digitaliseringsstyrelse. Der var stor spørgelyst, og mange var overraskede over, hvor stor aktivitet og udvikling der er på IT-fronten i Grønland.

Dansk IT er med flere end 6000 medlemmer Danmarks største it-professionelle forening, og Grønland er i øvrigt det land i verden, der har flest IT-arkitekter pr. indbygger.

Hent Asbjørn Andersens præsentation fra ”EA 2013”: Powerpoint | PDF